Zakelijk bestellen

Pettrees kunnen besteld worden door retailers, etailers, maar ook direct door de eindgebruikers zelf. Bent u een bedrijf en wilt u de Pettree in uw winkel verkopen, geen probleem. Wilt u de Pettree bestellen als geschenk voor uw medewerkers of inzetten op een event? Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt al Pettrees bestellen vanaf 1 stuks. Vanaf 50 stuks kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

Wilt u één of meerdere exemplaren bestellen? Bekijk onze webshop

Het is tevens mogelijk om de capsule van de Pettree te bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan. Dit kan in 1 kleur, maar ook in full colour. Bedrukking van de capsule is mogelijk vanaf 250 stuks. Pettree is een levend product en wordt daarom rechtstreeks na productie direct ingevlogen zodat u altijd over verse plantjes beschikt. Direct na aankomst worden de Pettrees door ons uitgepakt en gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Tevens zullen de Pettrees door ons team worden bewaterd en voorzien worden van een verpakking naar wens van onze klant.

Heeft u interesse in grotere afnames van de Pettree? Neem dan direct contact met ons op.

Reseller worden?

Wilt u Pettree graag verkopen in uw eigen winkel? Wij hebben kant- en klare display pakketten leverbaar.
Bekijk alle informatie direct hier.


Particulier bestellen

Wilt u als particulier een Pettree bestellen, dat is uiteraard geen probleem. 
U kunt Pettrees per stuk direct in onze webshop bestellen. Wilt u als particulier grotere afnames doen? Neem dan direct contact met ons op.