Wat is een Pettree?

Pettree is handgemaakt in onze fabriek in Zuid Korea. Daar worden de Pettrees gekweekt in kassen en de open natuur. Zodra de Pettree groot genoeg is wordt hij in zijn capsule geplaatst om vervolgens te kunnen worden verkocht. De Pettree wordt geleverd in een cactus of vetplant variant. Wil je een Pettree die niet veel onderhoud vraagt en maanden tot soms wel jaren in zijn capsule kan blijven? Dan kun je het beste een Pettree Cactus aanschaffen. Heb je liever een plantje die na enkele maanden uit zijn behuizing groeit en graag over geplant wil worden naar een groter onderkomen dan adviseren wij een vetplant Pettree. Wij hebben zelfs klanten die na enkele jaren een plant van wel 40cm groot heben gekweekt. Pettree is dan ook een cadeau waar je jarenlang plezier van kunt hebben.

Hoe werkt de verzorging?

Pettree is heel eenvoudig in de verzorging. Lucht en licht krijgt hij door gewoon aan je sleutelhanger te hangen en af en toe op je bureau te mogen staan of aan de binnenspiegel van je auto te hangen. Water geven gaat heel eenvoudig. Plaats de Pettree gedurende 2 minuten op een schoteltje met water en hij kan er weer enkele weken tegen aan.

Wat zit er standaard bij elke Pettree?

Je kunt op dit moment kiezen uit een cactus of een vetplantje. De Pettree wordt altijd geleverd inclusief zijn plexiglas capsule, een ophangtouwtje en een full colour verpakking waarop de uitleg voor de verzorging van de Pettree staat uitgelegd. 

Pettree - de natuur in je hand